FANDOM


HistorieEdit

Båten ble egentlig laget til å fly med, men da de fandt ut den ikke kunne fly prøvde de den i vannet og der passet den helt perfekt.


Lagring Edit

Parkeringsplassen til båten heter Båtplass.


3-Fotsyken Edit

Alle som skaffer seg båt på den riktige måten, (begynne med liten båt) blir raskt bitt av 3-Fotsyken.


De med mer penger enn vett Edit

De som skaffer seg båt på den gale måten har for mye penger. Det de gjør er nemmelig å kjøpe seg inn i 40-fots klassen med en gang. Det er denne gruppen mennesker som står for underhoildningen og spenningen på sjøen. Underholdning NÅR de går på skjæret eller fyker inn i brygga i 10 knops fart. Spenningen når de krysser din kurs samtidig som de har vikeplikt. Da nytter det ikke engang å hytte med neven. Alt du får tilbake er noe som ligner mistenkelig på balkongvinkinga til Sonja på 17.mai. Nei, for slike mennesker må det sterkere lut til. Det er da man benytter sin rett og kaster et godt siktet egg opp på flybrigden. Eggkasteloven gir deg nemmelig rett til dette.From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki