FANDOM


Bjørketreet er det mest livsviktige på hele jorden (tellus). Rett etter kommer ignorering av politikere og kattemobbing. Bjørketreet er tegnet på utenomjordisk eksistens, og består av plutonium og uran. bare de ytterst få vet om dette treets egenskaper, som foreksempel dens mulighet til å bytte form fra bjørk til bjerk [bjærk]. Treets naturlige fiende er glamrock og ekornspurv, en fugl som spiser bjørk hver dag til lunsj. Det er på grunn av dette at bjørka har sine evner til å bytte form, fordi ekornspurven hater bjerk.

Treet var det som lagde både hjulet og ilden samt Ipod mini i limegrønn. Faktisk så er treet det som holder oss i live ved å konstant få oss til å drite hverandre ut. Treet har en god humoristisk sans, og lever av å spise spurvekorn med granittsalt på toppen. Treet kan også bite av hodet på mennesker under 0,6m høye hvis de føler seg truet.

Bjørka er det eneste som også har en evighetsmaskin i leveren sin.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki