FANDOM


Elvis Aaron Presley var en konge som levde på -60 tallet. Han var konge over ett lite monarki kalt Memphis som senere ble tatt over av USA etter Elvis sin død.

Elvis døde i -77 grunnet en alvorlig diaré som ødela invollene hans. Han ble funnet død av to av hans femten damer. De fant ham på dass med hodet godt trykt inn i en halvspist hamburger med alt for mye dressing på, salaten hadde falt av og brøde var smakløst. Tomaten var ødelagt å det var elvis sin død!

selv om kongen led av sviktende muskler som fororsaket merkelige rykkninger i knærne og hofta og at han gikk med trange gullbelakte trikoter er det flere 1000 mennesker den dag i dag som prøver hardt å leve et liv som Elvis. Detter er grunnen til at overvekt stadig blir et større prøblem også utenfor USA. I Norge har hitene til Elvis akkurat klatret til topps på VG-lista. En konge med stemme som faen! Og det er spådd at de blir liggende der i vertfall et år til før Norge får ferten av nye artister og andre musikksjangere.


From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki