FANDOM


Lammekotelettane digger denne artikkelen
Sau.jpg
Dette er ein av Sauane sine favorittartiklar.
Les fleire av fårikålkjøttets favorittartiklar


Fårikål er betegnelsen for en hver sau som ble født med Bæ, bæ lille lams syndromet. det vil si at det er kål i stedet for ull på kroppen. En hver sau med fårikål er det samme som det vil si å være spedalsk i menneskenes verden, så alle fårikalsauer blir steinet hvis de kommer inn i en by. Fårikålsuer både ser ut og lukter som ræva til Kjell Magne Bondevik, så hold deg tilstrekkelig langt unna.


Årsaker Edit

Årsaker til Bæ, bæ lille lams syndromet er at en hunnsau som er smelt på tjukka spiser for mye kål i køpet av svangerskapet. da smitter litt av kålen ut på Lammekoteletten i magen.


Grunner til navnet Edit

Grunnen til at det heter Bæ, bæ lille lams syndromet er at den første sauen som fikk fårikål var Bæ, bæ. Da han ble født var han et lite lam, så da het det det. kallenavnet fårikål betyr ganske enkelt får inni kål.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki