FANDOM


Fjortis er betegnelsen på en alder der, gjerne jenter, sminker seg med et ikke så lite tykt lag med brunkrem, slik at de nærmest blir oransje. En fjortis (tatt fra alderen 14 år) liker også store solbriller, selv om det ikke er så veldig lyst ute, samme hår som bærumsjenter (blondt med masse volum), og minimalt med klær.

En fjortis, er også et menneske med liiiten utviklet mulighet for normal og logisk tankegang. Disse individene lever på et prinsipp, basert på å bruke minst mulig tid på å tenke, generelt, i forhold til det å handle uten noen som helst anelse av hemninger. En person som har fått tilnavnet fjortis, er som regel rundt omkring 14 år, derav ordet ¨fjortis¨, men det kan holde seg og senere i livet ditt blir du metroseksuell.


Guttefjortiser er gjerne veldig Emosjonelle, eller homofile.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki