FANDOM


Fotball en sport der elleve vokse menn med nummer og navn skrevet på ryggen, løper etter en rund lærkule. Noen prøver og ta den i hendene, mens andre prøver og forhindre dette ved og sparke den bort. Han som vil ta den i hendene kalles "Keeper"

Målet med spillet er og sparke ballen mellom to stenger med nett mellom. Når dette skjer er 0000Medium:,000,000000000,000000000,0000000000000000999% talent , resten flaks.

Når noen scorer klikker alle som liker laget, og hoier og skriker alt de kan. De fleste som ikke er så opptatt av fotball tror dette er en sykdom, men det kalles engasjement.Fotball stammer fra det gamle urinstinkte som våre forfedre hadde, da vi en gang gikk rundt med klubbe. Da var hele poenget å sparke og slå på alt som rørte seg. Dette er noe fotballspillere ikke har kvittet seg med.

Så idag bli det servert grandiosa til dem som ikke gidder å spille slik at dem holder seg rolig å kan følge ivrig med på tv når denne formen for jakt foregår.From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki