FANDOM


George W. Bush er en av verdens tre største idioter som noen gang har blitt født. Han er en stor plage som påstår at han er president i et sykt lite land USA, men egentlig er han født på norpolen og elskerAl Quida akkurat som bin Laden. Han har faktisk glemt at han er en terrorist som elsker Ole Ivars og Jazzpunkensemblet.

Liv og udåder Edit

George Weldigharry Bush ble kastet ut av sin mors livmor en fæl dag for mange år siden, fordi moren ikke lenger ønsket å ta vare på han. Han kom ut som en hårete liten ball, og var ikke spesielt pen å se på, da som nå, men i motsetning til de fleste andre spedbarn, kunne man etter bare to dager se at ondskapen lyste i øynene hans. Han ble født i en stygg, liten stat som heter Texas, hvor alle mennene drikker eplesprit og går med cowboy-hatt. De fleste som bor der er hardbarka rasister, og mener at alle som kommer til deres land er der pga. den "kjempegode" trygden de har i det fantastiske USA, selv om det egentlig er de som går rundt der nede i Texas, fulle på eplesprit og arbeidsløse, som tar all trygden.


Allerede som syvåring ble Bush kastet ut av skolen, da bestemte han seg for at han ville bli president, for han mente at det var en kjente sak at bare Idioter kan bli presidenter, og at han derfor hadde verdens beste mulighet til å klare nettop det.

De neste årene av sitt liv brukte han på å lære seg å imitere aper, da det er en viktig egenskap for blivende presidenter.

Livet som senator Edit

Årene gikk, og som 49-åring fikk han lurt seg til å bli senator( hehe de angrer nok nå), som de kaller alle de rike, men å så dumme trustfund-kidsa i USA, som har passert 45 år. Bush hadde ikke noe trustfund, men han hadde spart på all trygden han hadde fått i sine 47 leveår, og da hadde han akkurat nok.[[Bilde:borat.jpg|thumb|left|160px| George W. Bush feirer etter han har blitt "valgt" til president.]]

Endelig president Edit

Så, i 2000 bestemte han seg for at nå var det på tid å bli president. Han kjøpte seg inn i valgkampen, og klarte å trikse med resultatene slik at når han egentlig tape, lurte verden til å tro at han vant. Det første han gjorde da han ble president, var å gå til krig møt Afganisthan. Det var for å hevne seg på det han kalte "trygdtyvene". Så, nnoen år senere var det irak som stod for tur. Bush påstod at det var pga. at Saddam Hussein var en skikkelig terrorist at han gjorde det, og verden trodde det var pga. oljen de hadde i Irak, men egentlig var det en blanding av at han ville hevne seg på de irakiske trygdtyvene, men hovedgrunnen var at han ville ha eplesprit-oppskriften som var en godt bevart irakisk hemmelighet gjennom 5000 år.

Miljøsvinet Bush Edit

Bush liker å kjøre en stor stygg SUV, og han har gjerne 5 andre SUV'er forran og 10 bak slik at han forrurenser så mye som mulig. Bush lar alle bilene kjøre på tomgang i timesvis, slik at det skal bli litt varmere i Det hvite Hus .Kallenavn Edit

Bush er kallenavnet på den sjeldne kronidioten George W. Bush. Bush direkte oversatt fra engelsk betyr busk og er et synonym for understellet hans hvor han han plantet en liten prydbusk med rennende vann mellom to vakre skråninger. Prydbusken kan gjøres fruktbar ved hjelp av iherdig arbeid av en ung mann med frittstående kapital.

From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki