FANDOM


Gullfisken er en ekstremt smart type fisk, noen forskere mener til og med at dette er det smarteste dyret på jorden. Gullfisken er medlem av mineralfamilien.

Gullfisker har en meget god hukommelse, det sies at de kan huske hver eneste lyd de hører. Dette talentet har blitt utnyttet av etteretningstjenester som FBI og KGB, for å gjengi samtaler. Disse sluttet imidlertidig med å benytte seg av dette da det gikk opp for dem at: "Å pokker, åssen skal vi få gullfisken til å fortelle oss hva som skjedde?"

En av verdens mest berømte gullfiskforskere, Karl "dirtyface" Radek (forøvrig en omstridt kommunist som døde i fengsel i Sovjetunionen) påstod i 1928 at gullfisker forstår og kan kommunisere på azerbadiravalasansk. Han droppet teorien i 1937, da Michael Jackson påpekte: "Fint at gullfisken kan azerbadiravalasansk, bare synd ingen andre kan det."

Berømte gullfiskfakter:


-Svømme -Si plopp -Spise -Filosofere -Kommunisere på azerbadiravalasansk

Berømte gullfisklyder:

-Blopp -Plopp -Holy shi*

left|thumb|200px|Gullfisken slik vi kjenner den i dag left|thumb|100px|Verdens mest kjente gullfiskforsker, Karl "Dirtyface" Radek
From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki