FANDOM


Hagegnomer er langt fra en vanlig gnom som du kan finne i Harry Potter og andre syke oppdiktete fortellinger, der de har lange neiler, langt hår og ikke minst drit stygge. Nei...Hagegnomer kjennetegnes ved den store potetnesen som sitter mitt melleom øynene. Den har ikke akkurat lange neiler (sies det), det er ikke gått å vite siden de altid er dekket av jord. De løper rundt i hagene sine og spionerer på hverandre. De har et sterk konkurangseinstingt, og det er alltid om og gjøre og ha fines hage. Tulipanen er hagegnomens beste venn, og den stor fienden er løvetannen.

Ønser du og ta sykisk knekken på en hagegnom, så er ikke det så vanskelig som man kanskje tror. Det er bare og ta med en løvetan med masse frød og blåse den rett opp i ansikte deres. Dette kan gjøre dem rasende, så det kan være smart og løpe. Men dette fører til at hagegnomen føler en stor trang til og måtte finne ALLE frøene, detter er nok så umulig, serlig hvis du hadde veldig mange, så til slutt vil han knekke sammen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki