FANDOM


hannah montana er en stor jåle som er gift med Rico, en stor surfer som har vunnet mange priser og er 2.10 m høy. og hannah er også en stor sanger med to hovedfiender, Lilly og Oliver, oliver er alle jenters drøm og lilly er bare stygg med sine harry potter-briller. hannah flyttet for ikke lenge siden til alaska og det første hun gjorde var og vise alle at hun gikk på akkurat den skolen hun gikk på, og elsker at alle behandler henne annerledes "Jeg kan ikke tenke meg hvordan det ville være og bli behandlet som alle andre, jeg mener at det kan da ikke være noe gøy!" sier hannah i et intervju med PG. (Pjattets gang) hun har også to beste-venniner: ashley og amber. de er helt ovenpå og passer derfor perfekt med hannah. hannah montana er en serie som går på nrk1 3/4. og vises 5 ganger daglig.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki