FANDOM


En Ildrid er:Et dyr som må holdes i burd. det er enda ikke funnet ut hvilket kjønn dette dyret er i, mest trolig er det bare intetkjønn, så en ildrid kalles endten den eller det. det har to ting i buret sitt; en sprettball og en stein. sprettballen brukes når Ildriden prøver å ta selvmord.. fordi det er så dumt klarer den ikke å fatte at det er bedre å bruke steinen og fatter heller ikke hvorfor steinen ikke spretter opp å ned. ALDRI slipp den ut av burdet! da begynner den å løpe i sirkel tre ganger løper i et hjørne å pisser, så tar den å prøver å dytte sofaen din 2 meter, men siden den er så svak klarer den det så vidt, så krabber den under bordet og sier oggigokkidalispauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk, så tar den tak i dør hondtaket og prøver å åpne døren, siden den er så utslitt nå så dør den med en gang den klarer å åpne døra..(av utmattelse)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki