FANDOM


Internet Explorer Edit

Internet Explorer er Microsoft's "default" "browser", og i god Microsoft-kultur, fungerer den ikke med mindre man tilbringer resten av livet på å laste ned oppdateringer, noe som er en av de stolteste tilbudene Microsoft har å tilby.

Internet Explorer har flere egenskaper, blant annet å automatisk tiltrekke seg det siste innen virusprogrammering og spyware, for de som er interessert (og de som ikke vil. Microsoft vet best) og har en typisk "avslappet" rytme, som lar brukeren ta sin tid, og lene seg godt tilbake mens "browseren" "søker" opp hva enn man vil den skal finne.

Kritikk Internet Explorer blir stadig beskylt for å være et drittprogramm, rett og slett, men dette er ubegrunnet for det meste, og enhver kritiker kan sjekke datamaskiner over alt, og se at de har Internet Explorer installert (iallefall datamaskiner hjemme hos vanlige folk), og holde kjeften sin! Microsoft vet best, og hvis programmet var SÅ dårlig, så ville ikke NESTEN ALLE hatt det! Hrmpf!From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki