FANDOM


Jente Edit

Jente, eller jenter er onde skapninger som kom til planeten Jorda for å gjøre livet til de fantastiske skapningene gutter vanskelig. De forteller hva de skal gjøre og har blitt de nye "sjefene" på planeten. De prøver hele tiden å ta over jorden, men guttene kjemper hardt for at det ikke skal skje. Men med sine våpen så er jentene vanskelige å slå, de kjemper hardt fra seg og gir seg ikke før de har erobret hele jorda.

Ppulasjonen av rasen "jenter" har blitt tilsvarende like stor som rasen "gutter", og det er en synd siden gutter er sjebnebestemt til å erobdre jorda. Som nevnt tidligere så er dette en vanskelig jobb for guttene.

Jenter er ekstremt glade i sko, klær, sminke og måten man får tak i disse tingene på, nemlig shopping. De elsker rett og slett shopping! Noe de aller fleste gutter ikke skjønner noe av (dumme som de er)From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki