FANDOM


Kina er et av de største landene i verden. Hovedstaden i Kina er Beijing, der i følge Katie Melua skal være 9 millioner sykkeler. I Kina spiser de hund hele tiden, grunnen til det er at diktatoren deres Ching Chong Kinamann mener at det er overbefolket, så de er nødt til å spise hundene. Kina sin religion er Kong foo, det går ut på å skrike mens man slår hverandre og tilbe Naruto.

En stor delikatesse i Kina, heter sushi, det er en blanding av rå fisk og ustekt høne, mikset sammen i en miksmaster. Denne retten, ble først oppfunnet i 1818 av en 18 år gammel mann i den 29 måneden. Han glemte å steke maten etter han oppdaget at han bare hadde sett månen 2 dager på tre netter.

FAKTA OM KINA:

I år 666 bygde Chuck Norris og keiser Chang Chong Kineser en svær mur for å beskytte seg for den beryktede mongisen Dschinghis Khan.From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki