FANDOM


Kongeparken er en nasjonalpark i landet ålgård som ligger langt langt borte. Så viss du går langt om lenge eg lengre enn langt finner du det. I kongeparken gjør du bare kjedelige ting ikke bedre blir det når glenn skjæveland jobber der som nisse året rund og gir små barn abstinens mens han snakker intenst om småspioner og robotene.


Du kan også lage sjokolade i kongeparken har jeg hørt sjokoladen tar evigheter og lage og de er så grådige at du bare får en liten bit med deg hjem. Kongeparken har også noen mynter men en bjørn på som du kan kjøpe ting for. Disse har Glenn garantert mange av siden det er typisk glenn og samle på sånne slik at han kan kjøpe donald blad når han kommer hjem.


Viss du noen gan skal til kongeparken så må du ikke ta "bob banen" for 35 mennesker dør i bob banen hvert år av at en blotter har hoppet inn på banen slik at folkene i bobbanen har duttet av og brukket nakken.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki