FANDOM


Kuzko Edit

Kuzko er ett syklig barnetv lansert av DisneyChannel. I hver eppisode er det en syk fyr som gjør slik at Kuzko(hovedrollen) får problemer. Bestevennen heter Chronk og er snill,dum og sterk. Moren til Chronk er syk i hue, og prøver å drepe eller skade Kuzko. Kuzko er forresten også keiser, men er mints likt av alle. Liker du ett sykt barnetv,se på Kuzko`s nye skole, som serien heter i fult navn.

Historie Edit

Serien Kuzko ble funnet på/oppdaget av Mr Jhonson i 2004. Denne fyren var på ferie i Egypt, da han så Keiser Kuzko døde som keiser. Jhonson ville gjærne vite hvordan Kuzko hadde det i sin barndoms/ungdomstid. De gamle i folket fortalte Mr Jhonson hvordan Kuzko var som barn, dette måtte han lage en tegnefilm av, og sammen med DisneyChannel laget han en tegneserie om Kuzko`s barndomstid, og hvordan han hadde det på skolen. Dette er det sykeste.

Msn Messenger Edit

Snakk med Kuzko`s beste venn Chronk om Kuzko. chronkakacrhonkie@online.eg


From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki