FANDOM


Mennesket stammer fra apene og har levd lenge. Apene ble for smarte for det globale samfunnet, så evolusjonen bestemte seg for å skape en mer primitiv, primatlignende livsform, som desperat prøver å finne på en unskyldning for krig. I den kategorien ligger blant annet roten til alt vondt, religion.

Tidligere viten trodde at dinosaurene levde for millioner av år siden på grunn av nedslitinger på skjelettet deres. Ny forskning viser at det finnes en annen forklaring på dette. For 10 000 år siden levde nemlig dinosaurene og menneskene i harmoni. Intill en dag da menneskene gikk lei. De var en meget avansert rase på den tiden. Atomvåpnene dekket himmelen, mens menneskene gjemte seg i kjellerne sine. Dinosaurene var for store til å få plass og døde til slutt ut. Dette viste seg å være et stort feilgrep fra menneskenes side. Radioaktivt avfall var overalt og førte til en global istid.From Ikkepedia , a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki