FANDOM


En smågal norsk pakistansk terrorist fra Alta. Hobbyen hans er å spille TV-spill og har akkurat kjøpt seg Playstation 3.

Han har truet USA flere ganger med å sprenge hele verden i fillebiter hvis han ikke fikk penger til nytt TV-spill. Mora hans har i de fleste tilfeller kjøpt TV-spillet til han før tidsfristen har gått ut. En gang gikk det likevel galt da han sprengte verden til fillebiter. Det var heldigvis i en av de forrige (Chuck Norris) skapelsene av universet.


Moren Edit

Heter ond same pip laden. Ei gammel kjerring fra Pakistan som bor alene sammen med sine to sønner: Ond Same Bin Ladden og Samma Det Bin Ladden.

Faren Edit

Hvem som er faren er ukjent, men det går rykter om at Julenissen la ut videoen av den seksuelle opptredenen på The Pirate Bay. (Julenissen har blitt saksøkt av Microsoft i ettertid da han benyttet seg av Windows Movie Maker)

Samma Det Bin Ladden Edit

Broren til Ond Same som står på peisen i stua hans inne i en krukke laget av leire. Kremert etter å ha sprengt seg selv under tentamen i selvmordsbombing.

Han selv Edit

Sitter for det meste i kjelleren å spiller dataspill.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki