FANDOM


OtrivinMannen er kjent og kjær figur for mange nesesprayavhengige etter at det ble påbudt i 2003 at misbrukere av alle legemidler man nå har tilgjengelig på bensinstasjoner skulle ha sin egen maskot og støttespiller. ParacetPiken og OtrivinMannen ble da fort blant de mest profilerte karakterene.


OtrivinMannens arbeidsmetoder minner veldig om det forebyggende arbeidet rundt rusmisbruk og råkjøring som gjøres på landets barneskoler. OtrivinMannen har nemlig selv vært Otrivin-misbruker i en årrekke og deler gjerne sine erfaringer med andre nesespray-avhengige.


Etter flere rettsaker mot diverse tobakksprodusenter er det forventet fra flere hold at det også snart vil komme søksmål mot nesesprayprodusenter som har ødelagt snyteskaftet på titusener av nordmenn. Et av argumentene er at advarselen "må ikke brukes mer enn ti dager" ikke er avskrekkende nok og det har kommet signaler om at det er ønsket advarsler på nesesprayene som ligner sigarettpakkene. Ekspempler på dette kan være "Nesespray DREPER slimhinnene dine" og "fører til avhengighet"Artikkel VG: http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=510078

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki