FANDOM


Pokamontas er kul! Pocamontas er ikke helt sikker på om han er jente eller gutt, men han er egentlig en gutt! Pocamontas elsker "shop shuey" en kinesisk ris rett.

Pocamontas har ingen familie, så han sparere penger sånn at han kan kjøpe et marsvin som han vil kalle "Petter Edderkopp".

På fritiden spiller Pocamontas mini golf fordi han er så glad i baller, han liker også pølse. Av og til lar han gatehundene få litt av pølsa hans. Pocamontas elsker å danse mage dans, Pocamontas er liten å tjukk, han har masse hår på magen. Pocamontas bruker litt forsmå t-skjorter, så når han danser mage dans så hopper det lille flesket opp og ned! :D Pocamontas har mange venner, de fleste er griser, men han kjenner også gate hundene som han deler pølsa si med. ;)

Pocamontas er blind, han kjører trailer, av og til kjører han ned folk, men det driter han i. Trailer jobben fikk han av den forrige trailer sjoføren som også var blind, men han døde da han kjørte helt til USA å traff "Twin Towers". Bygningene raste sammen og han ble smasha under dem. :'( men nå har Pokamontas tatt over ;)

Pokamontas liker å se på pocahontas og pokemon, men siden han ikke kan se så hører han bare stemmene deres. Pokamontas er forelsket i Pocahontas, så han pleier å kysse puta i stolen hver gang han hører stemmen hennes<33

Pokamontas har flere hobbyer, han er med i bompe plask konkuransse i svømmehallen, han liker å stå på skate board, men som oftest knekker han brettene når han hopper... han står i stor gjeld til dem han har lånt skate board av uten lov! :S dette er også en av grunnene til at han ikke har råd til et marsvin. Pokamontas har AIDS fordi han ble smitta av ei geit :S

Denne sia er under oppussing!

Skrevet av Linn Helene P & Helene J.

Vi eier! <33

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki