FANDOM


Definisjonen Edit

En sigarett er en pinne med en glo i den ene enden og en idiot i den andre. Sigarettene har mange kallenavn. De fleste går i denne retningen;

  1. Kistespiker
  2. Likpinne
  3. osv.

Avhengiet? Edit

De som bruker sigaretter kalles "røykere". Røykerene forklarer hvorfor de ønsker å drepe seg selv sakte, med at de er avhengie. Dette er å regne for en fornektelse. Ingen er avhengie av sigaretter. Røykerene tror bare at de er det. Hvis de er avhengie av noe, så er det i så fall nikotinen som de er hektet på.

Hvem røyker? Edit

Hvis du er bilmekaniker og heter Ronny, så er sjansen 90% for at du røyker. Med et harry navn og liten utdannelse er du dømt til å røyke.

Smak Edit

Røyk smaker dritt. Ingen person i verden har likt smaken av den første sigaretten han inhalere. Et annet argument for at tobakk smaker dritt, er at det ikke finnes en eneste matrett som bruker tobakk som en ingrediens. Årsaken til det, er nettopp at tobakk smaker dritt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki