FANDOM


Snåsa er en liten bygd i Nord-Trønderlag. Men du finner den aldri, siden bygda ikke står på kartet.

Og OM du skulle være så uheldig å finne plassen, vil du aldri se en orienteringsløper med kompass OG kart. Snåsa's inbyggere bruker aldri kart, da det ikke er noen vits siden Snåsa som sagt ikke står på kartet.

På snåsa finnes det to typer mennesker; bonder og ikke-bonder. De som er ikke-bonder er kronisk rusa da de alltid får en overdose kubæsj-lukt som ligger som et tykt lag over bygda. Spesielt ille er det om våren og sommeren, da bondene, som kun blir rusa på kukarsk, lager mat til kuene for vinteren.

Det er ikke så mye å si om Snåsa. Det skjer aldri noe der. Er ikke verdt å besøke en gang. Men Snåsa har en meget fin natur da, så om du er et skogsmenneske er det ingen tvil om at du garantert vil trives.Snåsa har dessuten et eget kjøpesenter; Coop Mega!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki