FANDOM


Oppklaring om støvvirvelEdit

Ifølge spynorsk Wikipedia, som til og med kaller fenomenet støvkvervel (!!??) er en støvvirvel en virvelvind som dannes av store temperaturforskjeller i lufta over flatt terreng. Artikkelen ble attpåtil laget av en som kaller seg Frokor. Hørt noe så sprøtt? Frokor får en til å tenke på at det er en feilstavelse for frokost, eller frokostblanding.

Heldigvis vet vi på ikkepedia bedre enn wiki-pedia, så vi kan opplyse folk om denne feilinformasjonen de får. Folk er jo ikke dumme! Så:

Definisjon på støvvirvelEdit

En støvvirvel har selvfølgelig med STØV å gjøre, følgelig kan de bare oppstå innendørs i hus! Det er dessuten flere typer av dem. Den mest logiske av dem, oppstår på støvete gutterom og ganger, rett bak kanten av dører i bevegelse. Det oppstår et kraftig meget lokalt roterende lavtrykk bak kanten av døre, som suger til seg støvdottene AKA hybelkaniner, inn i en svimlende virvel rundt og rundt. Slike varer bare et par sekunder.

andre varianter av støvvirvlerEdit

En annen mye skumlere versjon, oppstår ved munningene på støvsugere, og særlig inne i slangene til denne. De kan få støvet opp i sinnsvake hstigheter, rundt og rundt i en trang virvel før den smelelr dottene inn i filteret og poseveggen inni monstermaskinen. Dette er et skikkelig makrometeorologisk fenomen som det er verdt å studere. ALle jenter har doktorgrad i å lage dette fenomenet. Jenters jobb er jo som sagt å støvsuge og vaske hus.

Den siste varianten forekommer kun i andre paralelldimensjoner. Hvis konsentrasjonen av støv i huset blir ekstremt høy nok, begynner støvet å gløde i selvvlysende grønt og fiolett, og begynner å sirkle seg inn mot en stadig ullenere klump i midten av rommet. Så blåser dottene seg selv inn i en tornado, som spytter dottene opp i taket i sirkel og slynger de rundt i hele rommet. MAn kan da gjennom susingen høre "wø hø hø hø. EEEEVVVIIIILLL" fra hybelkanindottene. Rotet i huset har nå kommet så langt at det har blitt dannet et ikkelevende støvmonster, som vil spise opp huset og spesielt de uskikkelige ungene i huset. Eneste måte å unnlsippe er å dynke huset i ultraparafin og fyre opp huset. Selvsagt uten at støvet og tøvet slipper ut gjennom nøklehullene!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki