FANDOM


Sum 41 er et americansk polkaband fra Alaska. Før de begynnte Sum 41 het de "DE SKRIKENE LAUS-UNGER". De tjener ikke penger på albumene sine, så de jobber som africanske hodejegere et sted i sør india. Det første albumet deres var dritt gun, og ble laget i en bakgate i Irak. Plateselskapet het "LAG ET ALBUM FOR EN DALER". De tjente bare 41 bucks på det albumet, og de solgte bare to album (det var de som kjøpte albumene). Derfor heter de sum 41. Det andre albumet deres het "ALLE IDIOTER INGEN SMARTE"(som kom i 2000). Det albumet tjente de heller ingen penger på. Derfor måtte de ha en live-konsert i 2001. Den endte opp med at folk kastet søppel på dem. Noen tok til og med og slo dem med et balltre. Etter det produserte de albumet "SER DETTE DUMT UT?". De tjente 1daler på det albumet.De tjente en krone på grunn av en nær venn av dem(som er på gale hus nå)hadde kjøpt det. Han tok sefølgelig og hev albumet etter han hadde hørt halve den første låta.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki