FANDOM


En samling diverse gale, sure, feite og rett og slett humørsyke gale svensker som bor i norge og bruker all sin tid på å klage over hvor "jävligt elendiga vägar och skitiga schäfförer som för fan inte vet hur man i helvete kjör i rundkjörningar" (dette er selvfølgelig den sensurerte versjonen av svenskenes utbrudd med ekstra FÅ banneord), det er her i Norge. Det har flere ganger hendt at en av medlemmene i svensketinget har vært med i en nestenulykke og det som skjer så er at de tar ut alt sitt raseri mot norske fører på den stakkaren som trodde har skulle komme først inn i rundkjøringen. Den stakkars nordmannen blir som oftest dratt ut av bilen og brutalt banket opp, eller så tar svensken den enkle versjonen og bare setter fyr på den norske bilisten.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki