FANDOM


Kongeriket Sverige, også kjent som Norges Mexico, ligger på den østlige delen av den skandinaviske halvøy. Det har landegrenser til Norge i vest og Finland i øst. Den sentrale delen av landet har fruktbare jorder ut mot kysten og er landets industrielle sentrum. Her lages det i hovedsak snus. Faktisk bare snus. Den sørlige delen av landet er primært involvert i tobakkproduksjon: snus, potet, snus samt annen tobakkproduksjon. Det er samtidig landets tettest befolkede del. Befolkningstettheten er dermed 0,1 person pr kvadratmeter. Husk å bruke vernebriller neste gang du ser en svenske. Han stikker nemlig absolut vodka i øynene dine. Det du kan gjøre er å male et øye på munnen din, så du får det der isteden.

left|thumb|165px|Sverige ser i grunn ut som en p....

Sveriges største byer:

Stockholm- Liseberg- Lønneberget- Svinesund- En gymsal et eller annet sted der svensker har gått inne, men ikke klart å komme seg ut igjen p.g.a at det er en dør der.


Den gjennomsnittlige IQ'en i Sverige er på 16. Så de fleste svenskene har store problemer med å skjønne hvordan man åpner en dør.

Problemet til de fleste svenskne er at de bare trikker og snuser. Dette påvirker hjernene deres kraftig. I år 2006 hadde 78% av alle svensker problemer med å svare på dette enkle spørsmålet: Hvorfor trengs dører til alle rom? Dette var da altså bare 300000 som klarte å svare på. Vi kan da egentlig si at svensker lider av mongofili.


Statsministeren i sverige heter Emil Svensson. Her ser dere et bilde av ham:left|thumb|222px BRA SKREVET!!! :D

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki