FANDOM


Denne artikkelen er ufullstendig

Pic
Denne artikkelen innehalder ikkje-pornografisk materiale.
Kan du hjelpe Ikkjepedia med å leggje inn nokon bildar?


"Ted Danson er en gud blant menn"

~ Oscar Wilde om Ted Danson

right|thumb|130px Ted Danson (født 29. Desember 1947 i San Diego, California) ble verdenskjent for å ha oppfunnet Vann i 1986, men er også kjent for hans arbeid med film og tv-serier. Selv om han er eldre enn månen, kan han fremdeles dele ut juling til hvem som helst, når som helst, og hans ufattelige styrke og bevegelighet imponerer til og med Chuck Norris.

"Han er raskere enn lynet og sterk som en bjørn"

~ Chuck Norris om seg selv


Karriere Edit

I 1961 ble han sendt til Kent School der han var en basketball stjerne. Da det ble oppdaget at han hadde 6 tær på hver fot, Ble han kastet ut av laget, og ble interessert i drama.

left|thumb|130px|Bilde fra TV-serien Cheers. Fra venstre: Woody, Cliff og Norm.


Cheers Edit

I 1982 dukket Ted Danson opp som sin mest gjenkjennelige rollefigur, Sam Malone, en eks- baseball spiller med 6 tær på hver fot og bartender. Cheers er opphavet til klassiske 80-talls vitser og punchlines som bl.a:

  • "You think so!?!"
  • "I didn't dry my balls properly and now I have a ball fungus"
  • "NORM!"

Siste episode av Cheers ble spilt inn i 1993, som resulterte i en orgie av snørr og tårer blandt fansen.

Komponist Edit

I 1970 skrev Ted Danson verdens beste sang. Den ble stjålet og svevde rundt i cyberspace helt til et band som kalte seg Led Zeppelin spilte den inn og ga den ut under navnet "Stairway to heaven". Ted Danson har siden kjempet for rettighetene til denne sangen, men har til nå mislyktes.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki