FANDOM


"Jeg syklet til butikken en gang":

  ~Jonas Lie om Tour de France

Tour de France er et langt sykkel løp, hvor syklister møter opp i lag, med matchende drakter og hjelmer, og sykler om kapp. Dette skiller seg dramatisk fra unger som leker, ved at de sykler horrible avstander: langs hele omkretsen av Frankrike.

Årlig dør mellom to til tre hundre deltakere av utmattelse før de har kommet halvveis.Resten av deltagerne kommer seg gjennom denne styrkeprøven ved å bruke dop. Vært år blir en vinner utropt, for å så bli tatt i dopingkontrollen. Deretter blir andremannen utropt til vinner før han også blir knepet. Den som tilslutt vinner, er den av de to-tre hundre døde som fullførte mest av løpet før han la på lokket.

Ofte får ikke sykkelistene tid til å gå på do under løpet, derfor blir de pent nødt til å gjøre fra seg i drakten, noe som fører til at Tour de France også går under navnet "Tour de Popo".

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki