FANDOM


Trøndere er en av de smarteste menneskerasene her i verden, trønderne har ågså 100% IQ! de som er nordmøringer har 12% IQ og det viser det meste. det er ikke lov å drive jakt på Nord-møringene, men flokkene holdes under kontroll. og normøringer er rabiate store fettberg.normøringene er henvist til Nord-Møre siden ingen andre ville bo i det hølet. Kontakt med trøndere kan vere noe av det smarteste du jør, de kan lere deg en enormt MYE. så trøndere kommer opprinnelig fra IQ land og IQ lander i trønderlag og kalles nå for tiden Ansteins sundet. det ligger utenfor det IQ fulle stedet Roan.

Et tips fra trønderne: ikke mat eller fang de ville dyra som kalles Nord-Møringer( de er både farlige og utrolig fettfulle dyr). Hva Nord-mørineger driver med er uvisst, men siden de ikke har IQ som mennesker er det sikkert ikke noe fornuftig.

Det finnes noen Nord-mørineger iblandt oss, men du kan lett kjenne dem igjen ved at de går rundt med sokker i sandalene og synger uforklarelige sanger om noe med Lyn tror vi. De ligner på kalkuner og lukter som noen. det var vel litt om trøndere og Nord-mørineger. Og ver forsiktig. og viss du vil ha MYE IQ raskt så:

  • Bli trønder
  • pass deg for Nord-mørineger
  • Snakk det avanserte og smarte språket Trøndersk
  • og skriv det avanserte språket trøndersk.
  • aldri si Itsje jør det. (som Nord-mørineger snakker)
  • aldri snakk Nord-norsk, da kan IQ'en din synke med hele 70%!


les mer om Nordmøringer!

-Pippoz

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki