FANDOM


- Altså, hvem ønsker seg vel ikke en slik transmogrifiskaksjo... en slik trasnofigrakisj... trasjmigrafiksjch... en slik ting?

~ Egil Svartdahl om Transmogrifikasjonsmekanisme

- Mariannææææ!!!

~Gullars om det å rømme

GenereltEdit

En maskin som gjør objekter usynlige. Brukt av blant annet Mikke Mus.

Transmogrifikasjonsmekanisme i dagliglivetEdit

Transmogrifikasjonsmekanisme kan brukes i stort sett alle situasjoner, til alle tilbehør. Avhengig av verdensdel, vil du se at den kan brukes som både dueslag og oppvaskmaskin. I Nord-Korea brukes den tilogmed som ekstern livmor, og det følger med et eksemplar i alle "Star Wars: Revenge of the Sith" DVD-eksemplarer.

Transseksuelle i HistorienEdit

I løpet av historien (455-2067 e.kr.) har det finnes mange kjente og ukjente transseksuelle. Blant de mest kjente er Hannibal, Lewis Carrol og Egil Svartdahl. De transseksuelle deles gjerne opp i to kategorier: skap-transseksuelle, og kvasi-transseksuelle. De skap-transseksuelle har i årevis (1615-2007) hatt en vendetta gående mot de kvasi-transseksuelle, fordi de føler at verden ennå ikke er stor nok for begge gruppene. Nyere forskning viser derimot at det faktisk er plass til begge gruppene, dersom de kvasi-transseksuelle hadde vedtatt å kutte medlemsavgiften til to trans, som tilsvarer åtte franske mark på verdibørsen i Stockholm. Egil Svartdahl, i spissen for de kvasi-transseksuelle, godtok i 1956 Vederlich-avtalen, i tandem med lederen for de kvasi-transseksuelle, Inger Lise Rypdahl, og denne er framleis gjeldene i dag. Den sier at alle medlemsbrev og aktive artikler skal inneholde minst ett nynorsk ord. Fremdeles har de skap-transseksuelle problemer med å oppretteholde denne avtalen, rett og slett fordi de av gammel vane har vondt for å snakke ett språk som ble laget av en ekte transseksuell.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki