FANDOM


USA er et fantasiland som i følge legenden ligger mellom Canada og Mexico i Nord-Amerika, der Canadastredet ligger. Landet grenser til Disneyland i sør, og en granskog i nord.

Forkortelsen USA står for er: Ubrukte Store Asser

USA styres av Barack Obama. Mooot normalt virker han faktisk som en allright fyr. Typen som var president før Obama, var mer som en ape. Han så ut som en ape, oppførte seg som en ape, og hadde intelektet til en ape. Alt han gjorde var å takke gud og å krige.

Det var ikke første gangen USA har hatt en ape som president. Forrige president var av den skjeldne SigarAperasen.

Landet består av et par landsbyer og en liten kulp. Her lever de infødte stort sett av fiske og eksport av fastfood. Alle i amerika lider av den amerikanskesyken. Denne psykologiskediagnosen kommer av den alt for store selvhøytidligheten i kombinasjonen med manglende fornuft og snurrebass. Den slår ut i ekstrem paranoia, og de prøver å stagge frykten ved å i ny og ne sprenge en og annen muslimsk fillestat tilbake til steinalderen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki