FANDOM


Geografi Edit

Vestby er et av mange steder i Akershus hvor mennesker bor kun fordi de er nødt til å bo et sted. Stedet består av noen butikker, noen biler og noen deprimerte ungdommer som begynner helgefylla etter skoletid på mandag. I Vestby sentrum finner man også de såkalte vestbyhorene. De er kjente for sitt tuperte hår, brunkremen som stopper der håret starter og sideflesk som tuter ut under den trange toppen.


Politikk Edit

Vestbys ordfører eier en bensinstasjon og leder høyre, men ingen vet helt hvem han er. Kongen i Vestby heter Ludvigsen. Han er medlem i Arbeiderpartiet fordi FRP ikke var startet da han startet i politikken. Kongen elsker sex, drugs'n rock and roll. Den kreative pengebruken har smittet over på kommunen, og har ført til at Pc'ne på skolen ikke har ÆØÅ på tastaturet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki