FANDOM


Et område på andre siden av landet. Det er fullt av vestlendingerog alle går i bunad, gjeter kuene sine og snakker grøtete med -ar og -ane-endelser. Dette språket er også kjent som nynorsk. Vestlenger er, bortsett fra nynorsk og bunader, blant annet kjent for norsk mat med ingredienser fra skog og mark.

Byer på VestlandetEdit

Her vil jeg presentere de mest kjente byene på vestlandet og si litt om dem:

StavangerEdit

By plassert i den sørlige delen av vestlandet. Der møter man folk med skarre-r og gule bukser. Det lukter fisk langs kaia, da de alltid har en eller annen lutefisk-festival [Noe som egentlig hører Nord-Norge til.]

BergenEdit

Kjent for sine gater på kryss og tvers, noe som sikkert kan begrunnes med at det regner så mye at de bygde korteste vei til nærmeste tverrgate [eller parallellgate.] Menneskene der er store i kjeften, og det hjelper ikke at dialektene deres får dem til å høres ut som nazi tyskere fra 2. verdenskrig.

VenneslaEdit

Vennesla er egentlig ikke en by, men den er ganske kjent siden Jorun Stiansen prostituerte seg til en seier i idol for et par år siden.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki