FANDOM


Hvem andre enn svenskene kunne finne på å lage en traktor uten kraftuttak og lesseapparat?

Volvo, eller "The Brick" som den kalles på engelsk, kan kombineres med Audi for å skape Voldi. Voldi er superslektningen til Volvo og Audi. Og kan oppdrive bra resultater.

Volvo er kjent for å satse veldig sterkt på sikkerhet. Derfor valgte de den firkantete formen til deres biler, slik at man ALDRI klarer å dra dem over 200km/t så sant det er luft der bilen brukes. Eneste problemet med dette designet er at det ikke fungerer tilfredsstillende når NASA bruker Volvo på månen. Grunnen til at Volvo brukes i denne sammenhengen er dens høy vekt som passer perfekt til den lave tyngdekraften på månen. En annen fordel med å bruke Volvo på månen er at man skaper arbeidplasser for dem som jobber i kraterverkstedene der, og mannen i månen sovner ikke.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki