FANDOM


XP Pirate Edition er en egen versjon av Vista, utviklet av Pirate Bay. XP Pirate Edition er en oppgradert versjon med en rekke nye features som innebygd ismaskin, golfkølle og dopapir. Dessuten mangler denne maskinen det eneste Vista hadde å by på, krem.

OpprinnelseEdit

XP Pirate Edition har sitt opphav i en havn på Madagaskar, i 1986. Som det lyder i ordet er den Pirate Edition, og den er vanntett. Noen spør seg hvordan et opperativsystem kan ha ismaskin, golfkølle, dopapir og være vanntett, svaret er enkelt, det ligger på loftet!

Pirate Edition i rettenEdit

1991 anklaget Microsoft produsentene av XP Pirate Edition for å drive ulovlig virksomhet, dette førte til at Pirate Edition havnet i retten. Pirate Edition ble servert med svinekjøtt på en seng av ris, med rødvinssaus. Microsoft krevet i tillegg Vitvin til retten, men sa i senere tid at måltidet var utsøkt.

FaktaEdit

  • Pirate Edition kan ikke kjøres på PC eller Mac, kun på Nokia.
  • Pirate Edition kan bare kjøpes som en piratkopi.
  • Pirate Edition forliste i 2006.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki