FANDOM


WoW (World of Wierdoes) er et spill som går ut på å snakke mest uforståelig og urinere på busker. Spillet har i de siste årene blitt veldig "populært", og har nå 8,000,000 misbrukere. WoW er nærmest like avhengihets dannende som narkotika men det er ikke like flaut å være stoffmisbruker. De fleste som spiller WoW vil derfor ikke innrømme det og det er kjent for omverdenen at WoW kun spilles bak lukkede gardiner.

wow er best di elskerrumpastømpån mænm

BivirkningerEdit

WoW har en rekke bivirkninger, blant annet tap av kjærester, mindre interesse forrakterer på skolen. Søvnighet er et vanelig problem og enkelte har sagt at de er plitt slappere og svakere. Dessuten er det kjent at i ca. 70% tilfellene av regelmessig spilling vil testikklene krympe. Etter en lang periode av spilling vil ca. 50% av spillerne bli sterile og 10% vil blir "grønnsaker". Dette er resultater etter 1 års spilling og ved 2-3 års spilling vil prosentandelene nærme seg faretruende 100%.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki